« Palaa alkuun

Piilo

Piilo on perheen ruokapöytä, johon on yhdistetty astiasäilytin. Helppokäyttöisen säilyttimen ansiosta Piilo säästää tilaa ja kannustaa minimalistiseen asumiseen. Suunnittelun lähtökohtana toimivat tulevaisuuden pienenevät kodit ja niiden tarpeet. Materiaaliyhteistyössä: Häfele, Hollolan viilu ja laminaatti Oy & Woodim.


Aleksandr Pukki

Aleksandr Pukki on vastavalmistunut nuori muotoilija. Hän suunnittelee ajankohtaisia ja aikaa kestäviä tuotteita moneen tarpeeseen ajatuksella, että tuotteita pitää olla helppo valmistaa ja käyttää ympäristöä turhaan kuormittamatta. Syksyllä Pukki jatkaa opintojaan Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa.

Konseptikuvaus

Piilo on ruokapöytä ihmisille, jotka suosivat pelkistettyä ja vaivatonta elämää. Se sopii arkisia materiaaleja ja kaunista sekä toimivaa arjen esineiden muotoilua arvostaville.

Tulevaisuudessa eletään nykyistä pienemmissä tiloissa, joten suunnittelija halusi yhdistää pöydän ja säilytystilan raikkaan toimivalla tavalla. Piilon ideana on myös säilyttää yhdessä syömisen kulttuuria tarjoamalla entistä parempi vaihtoehto perheen ruokapöydäksi. Säilytysosaan sopivat vain nelihenkisen perheen tärkeimmät ruokailuvälineet, jotta ihmiset rohkaistuisivat miettimään, mitä he todella tarvitsevat. Piilo istuu hyvin pohjoismaiseen koti- ja mökkiympäristöön.

Prototyypin materiaalit ovat tuottaneet Häfele, Hollolan viilu ja laminaatti Oy sekä Woodim.


« Palaa alkuun