« Palaa alkuun

Lokero

Lokero on luotu helpottamaan tuotteiden lähettämistä ja vastaanottamista lähellä ihmisten koteja. Tavaroiden vaihtamiselle tarkoitettu huonekalu huokuu Skandinaavista funktionalismia ja luo ratkaisun nykypäivän verkkokauppojen ja yhteisöllisen asumisen tarpeisiin. Materiaaliyhteistyössä: Koskisen Oy, Puusepänliike Woody Oy


Lauri Hiilinen, Joonas Jansson, Thomas Tallqvist, Saana Tikkanen

Helsingissä toimiva monialatiimi koostuu taustoiltaan teollisista, graafisista ja palvelusuunnittelijoista. Tiimin jäsenet ovat toimineet muotoilun, tekniikan, viestinnän ja mainonnan aloilla. Heitä yhdistää holistinen, monipuolisesta kokemuksesta ammentava lähestymistapa sekä vahvaksi hioutunut käsityötaito. He pyrkivät kauneuteen, toimivuuteen ja selkeyteen.

Konseptikuvaus

Lokeropalvelu sijoitetaan kerrostalon porraskäytävään. Puoliksi yksityinen ja puoliksi julkinen kaluste näyttää ja tuntuu erikoiselta julkiseen tilaan. Asukkaiden yhteisen lokeropalvelun avulla voi lähettää ja vastaanottaa tavaroita.

Kolme erikokoista moduulia voidaan yhdistää monella eri tavalla. Verkossa voi koostaa yhdistelmän, joka sopii parhaiten oman kerrostalon kokoon ja tarpeisiin. Muotokieli ja materiaalivalinnat mukailevat funktionaalista skandinaavista kalustetyyliä yhdistäen modernin verkkokaupan ja yhteisöllisen asumisen.

Kerrostalojen porraskäytävät ovat yleensä karuja ja kalseita paikkoja. Lokerikon tuoteperhe muuttaa puolijulkisen tilan toimivaksi ja mukavaksi osaksi kotiympäristöä.

Lokeroita käytetään ennen kaikkea tavaroiden vaihtoon, mutta samalla ne parantavat radikaalisti porraskäytävän ilmapiiriä. Matoilla ja kasveilla luodaan kodikas ja vastaanottava tunnelma. Tilaan voi lisätä myös tuoksuja ja peilin.

Lokeroiden oviin on kolme materiaalivaihtoehtoa (tammi, harmaa ja valkoinen). Kuhunkin lokerotoimitukseen sisältyy ruukkukasvi ja lehtiteline.

Yhteistyö: Teemme yhteistyötä vanerit toimittavan Koskinen Oy:n ja valmistajana toimivan Woody Oy:n kanssa.

 


« Palaa alkuun